Το μήνυμα σας στάλθηκε επιτυχώς
Back

Σημείωση: Δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτηση σας μέσω της φόρμας. Μπορείτε απλά να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των δωματίων στις ημερομηνίες που επιλέξατε .

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα
(+30) 697 6006272
(+30) 698 4273282

Τοποθεσία

Η Αράχωβα ή Ράχοβα, είναι ένα ορεινό χωριό χτισμένο στους πρόποδες του Παρνασσού, σε υψόμετρο 960μ.

KATSAROU APARTMENTS ARACHOVA

Η θέα μας

Χτισμένα στην πλαγιά του λόφου σε περίοπτη θέση στην είσοδο του χωριού, τα διαμερίσματα μας προσφέρουν μια απεριόριστη θέα της γύρω φύσης και φυσικά του διάσημου ρολογιού της εκκλησίας της Παναγίας.

Ένα μαγευτικό μέρος

Αράχωβα

Βρίσκεται στο νομό Βοιωτίας και απέχει περίπου 160 χλμ από την Αθήνα, 390 χλμ (μέσω Μπράλου) από την Θεσσαλονίκη και και 136 χλμ από την Πάτρα. Μόνο 2 ώρες λοιπόν απαιτούνται για να φθάσει κανείς από το κέντρο της Αθήνας στην Αράχωβα!
Όμορφα πέτρινα σπίτια, γραφικά καλντερίμια και πηγές ολόγυρα είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης. Πανέμορφη, παραδοσιακή αλλά και κοσμοπολίτικη, η Αράχωβα προσφέρει το πιο ζωντανό και γεμάτο Σαββατοκύριακο και όχι μόνο. Εκεί θα βρείτε και τα διαμερίσματα της Κατσαρού που θα σας προσφέρουν μια μοναδική φιλοξενία.

Πλήθος δραστηριοτήτων

Χιονοδρομικό κέντρο

Στα 25 χμλ βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού με τις καλύτερες εγκαταστάσεις για τα χειμερινά σπορ. Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, η περιοχή κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες που την επισκέπτονται και για να απολαύσουν  άλλες δραστηριότητες του βουνού όπως ποδηλασία, περπάτημα στα όμορφα μονοπάτια, ορειβασία και γενικά την μοναδική φύση του Παρνασσού.